Tuotetiedon hallintaa

Mitä etsit?

Tuotteiden, kokoonpanojen tai osien tietojen löytämien on joskus vaikeaa. Sama ongelma vaivaa suunnittelua, tuotantoa ja myyntiä niin kuin yrityksen johtoakin. Tietojen tallennuksen vaihtuminen paperilta tiedostoihin ei ole parantanut tiedon löydettävyyttä. On tutkittu, että insinöörin työajasta tiedon etsimiseen ja jakeluun kuluu 24%. Työn tekemiseen, joka on tehty jo aiemmin insinööriltä kuluu 21%. Lähes puolet suunnittelun palkkakustannuksista menee hukkaan vain sen takia, että oikeat tiedot eivät ole heti käsillä. Samasta syystä palkkakustannuksia haaskaantuu yrityksen muilla osa-alueilla. Elämme tietoyhteiskunnassa, mutta tämä tilanne vaikuttaa edelleen monessakin yrityksessä.

Tiedot esiin heti!

Oletko ajatellut tilannetta, jos oikeat tiedot olisivat yrityksessäsi heti saatavilla. Mitä tarvitsetkin, tuotteen oikeat piirustukset liitetietoineen näkyviin heti, napin painalluksella. Miltä kuulostaa? Mitä tämä vaikuttaisi yrityksenne kustannusrakenteeseen? Ja samalla kertaa suunnittelutyökin tehokkuus tuplaantuisi. Vaikutus olisi valtava kaikille osastoille.
Nyt on saatavilla tuotetiedonhallintajärjestelmiä, jotka hallinnoivat oikea-aikaisesti tuote-, palvelu-, prosessi-, dokumentti- ja piirustustietoja. Tiedot ovat oikeassa paikassa ja näkyvät vain valituille käyttäjille turvallisesti. Tuotetiedonhallintajärjestelmä saattaa tuntua monimutkaiselta ja kalliilta, mutta onneksi se ei ole sitä. Aras PLM järjestelmä on helppo oppia ja nopea ottaa käyttöön. Lisäksi se on avoin ja lisenssivapaa ohjelma. Siinä maksavat vain asennus, käyttöönotto ja palvelinvuokra yritykselle. Minimiasennuksessa ohjelmalisenssi on ilmainen. Meidän palvelumme avulla otat Aras PLM järjestelmän käyttöön nopeasti ja varmasti.  Katso esite.

Käytämme käyttöönottopalvelussamme ketterää menetelmää, joka on kustannustehokas ja nopea tapa ottaa PLM järjestelmä käyttöön. Ota yhteyttä

Tilavin Oy,  Alajärvi  yhteystiedot 


Yhteistyökumppanimme Aras Suomi, Fulvisol Oy,  Helsinki www.fulvisol.fi