Tilavin Oy

Tuotemodulointi lyhyesti

Tuotemodulointi voidaan kiteyttää seuraavasti: Mitkä ovat tuotteemme toivotut asiakashyödyt? Voimmeko luoda asiakashyödyille tekniset ominaisuudet? Teknisten ominaisuuksien avulla pääsemme laatimaan tuotteelle oikeat modulaariset tekniset ratkaisut. Näin voimme jakaa tuotteemme useaan moduliin, joilla toteutamme asiakashyödyt. Modulit voimme miettiä ennalta valmiiksi ja sovittaa niiden rajapinnat keskenään sopiviksi. Esimerkiksi asiakaskohtaisessa suunnittelussa tarvitsee sitten vain valita sopivat tuotemodulit asiakastoimitukseen. Ja tietysti uuteen tuotteeseen liittyvä dokumentointi koostuu modulien mukana. Näin käyttöohjeet, piirustukset ja 3D-mallit ovat heti uuden tuotteen mukaisia. Se on siinä ja hyödyt tuottavat tuohta suoraan yrityksen kassaan. Me autamme sinua moduloinnissa pääsemään helposti alkuun. Ota yhteyttä.

modulikuutiot esittää moduloinnin periaatteita

1.Hanki tietoa tuotemoduloinnista

Kiinnostaako tuotteiden modulointi ja sen mukanaan tuomat hyödyt? Meiltä saat tietoa tuotemoduloinnin vaikutuksista ja sen tekemisestä. 

2. Suunnittele kehityshanke

Miten päästä hankkeessa alkuun? Kuinka pitkälle juuri sinun yrityksessäsi voidaan päästä? Ja millaisen panostuksen takana hyödyt ovat? Autamme ketterästi tuotteiden moduloinissa. Ota yhteyttä.

3. Toteuta kehityshanke

Tuotteiden modulointi on mittava hanke, jossa voimme olla mukana monella tavalla. Apunasi on verkosto huipputekijöitä ja huippuasiantuntijoita. Palvelumme on jaettu useaan osioon, joista kootaan sopiva yhdistelmä tarpeen mukaan. Meidän avullamme toteutat isotkin hankkeet tehokkaasti ja systemaattisesti.