Tilavin Oy

Yritys

Tarina

Yritykseni tarina ulottuu yli kolmenkymmenen vuoden taakse, kun perustin vuonna 1985 maatalouskoneita valmistavan konepajan. Sittemmin toiminta muuttui teräsrakenteita valmistavaksi yritykseksi. Olen ollut mukana mm. kehittämässä, suunnittelemassa ja toimittamassa modulirakenteisia teräshalleja suomalaisille asiakkaille yli 1500 kappaletta. Yksityiskohtia on tullut hiottua ja toimivuutta testattua useaan kertaan käytännössä. Asioiden digitalisointi on ollut apuvoimani 1990 luvun alusta saakka. Nämä kokemukset olen nyt tiivistänyt ainutlaatuiseen toimintatapaani.

Erikoisosaaminen

Tilavin Oy perustettiin vuonna 2010 toimimaan erilaisissa tuotekehitystehtävissä ja jakamaan digitalisaatiosta sekä tuotemoduloinnista saatuja kokemuksia. Palveluni on suunnattu erityisesti omia tuotteita valmistavien yritysten tuotesuunnitteluun, tuotekehitykseen, tuotetiedon hallintaan ja tuotteiden modulointiin. Vahvin erikoisosaaminen minulla on tuotestrategia, digitalisaatio, tuotetiedon hallinta, tuotekonfigurointi ja tuotemodulointi. Teen tiivistä yhteistyötä Pivota Ky:n ja Fulvisol Oy:n kanssa.

Tilavin Oy on oiva yhteistyökumppani

Intohimona minulla on hyödyntää ja systemoida järkevästi suunnittelutoimintaa, tuotekehitystä, työprosesseja, tuotemodulointia ja tuotetiedon hallintaa asiakasyrityksissäni niin, että heidän tuotteensa olisivat valmistusystävällisiä ja markkinoilla menestyviä. Tärkeintä minulle on omalla asiantuntemuksellani vahvistaa kasvua ja kannattavuutta asiakkailleni. Kaikessa toiminnassa toteutan ketterän kehityksen periaatteita. En jaarittele turhia vaan käärin hihat, ryhdyn toimeen ja yhdessä saamme tuloksia heti aikaan.

Haluan tuoda digitalisaation, tuotetiedon hallinnan ja tuotemoduloinnin  hyödyt helposti sinun käyttöösi. Olipa ne sitten suunnittelun, työprosessien-, tuotetiedon hallinnan tai tuotemoduloinnin ratkaisuja. Kehitystoimeksiannot teen paikan päällä asiakkaideni luona ja etätyönä kotitoimistossa. Varaa aika etäpalaveriin. Kutsu minut kylään.

Ota yhteyttä.

Soita Paavo Kujalalle heti. 040 7034500

Tilavin Oy on oiva yhteistyökumppani, jos haluat;